ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πηγαίνει... πίσω ο Καντουρί

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΕΝΤ ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΠΑΡΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΕΝΤ ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΠΑΡΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Καντουρί που έμεινε εκτός από τα τρία τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από τον Αμπέλ Φερέιρα, δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί. Ίωση έχει ο Στοχ.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο από τα παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ μέσα στο 2020. Ο μέσος του Δικεφάλου μαζί με τον Κρέσπο έμειναν εκτός από τους αγώνες που έδωσε η ομάδα του την περασμένη εβδομάδα, καθώς το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θεωρούσε ότι τόσο αυτός όσο και ο Κρέσπο δεν ήταν απόλυτα έτοιμα.

Ο Καντουρί δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση που του δημιούργησε πρόβλημα και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί αύριο. όπως και να έχει είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Πέμπτης (23/1) με τη Λαμία.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Μίροσλαβ Στοχ που προσβλήθηκε από ίωση, ενώ ο Λέο Ζαμπά συνέχισε δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ