ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Τσέλσι θέλει να πουλήσει τον Μπάμπα και άλλους 12 ποδοσφαιριστές ενόψει του καλοκαιριού

Ο Ραχμάν Μπάμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ραχμάν Μπάμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόμας Τούχελ έχει κάνει τις εισηγήσεις του για την ενίσχυση της Τσέλσι, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τους Λονδρέζους να βγάζουν στο "σφυρί" 13 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Ραχμάν Μπάμπα που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα.

Η Τσέλσι έχει αφήσει ακόμα ανοικτούς λογαριασμούς στο τέλος της σεζόν, διεκδικώντας τον τερματισμό στην πρώτη τετράδα της Premier League, την πρόκριση στον τελικό του Champions League και την κατάκτηση του FA Cup.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Τούχελ έχει εισηγηθεί την απόκτηση δύο μεγάλων μεταγραφών, ενός επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού, έχοντας πολλά ονόματα στη λίστα του.

Οι ιθύνοντες των "μπλε" θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν το αίτημά του, αλλά για να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να εξοικονομήσουν χρήματα, κάτι που στοχεύουν να το κάνουν με την πώληση 13 ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων του Ραχμάν Μπάμπα που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Ο Γκανέζος ακραίος αμυντικός παραχωρήθηκε δανεικός στον Δικέφαλο του Βορρά για έξι μήνες, ωστόσο στην συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης του δανεισμού του, αν το εισηγηθεί ο Πάμπλο Γκαρσία. Ωστόσο οψιόν αγοράς δεν υπάρχει.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι πιθανότητες του 26χρονου διεθνή αμυντικού να επιστρέψει στο Στάμφορντ Μπριτζ είναι μηδαμινές, ενώ δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία για την μονιμοποίησή του. Ο ίδιος σε δηλώσεις του το προηγούμενο διάστημα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Μαζί με τον Μπάμπα, προς πώληση τίθενται όλοι οι δανεικοί ποδοσφαιριστές που έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα άλλων ομάδων, όπως οι Τομόρι, Μπακαγιόκο και Μπατσουαγί, αλλά και οι Ζιρού και Έιμπραχαμ που βρίσκονται στο ρόστερ αυτή τη στιγμή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ STOIXIMAN SUPER LEAGUE PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ