ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Και η Μπεσίκτας για Ζαμπά

Ο Λέο Ζαμπά
Ο Λέο Ζαμπά EUROKINISSI

Δημοσιεύματα σε Βραζιλία και Τουρκία αναφέρουν ότι ανάμεσα στους μνηστήρες για τον Λέο Ζαμπά, που είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Βάσκο Ντα Γκάμα, είναι και η Μπεσίκτας.

Η Μπεσίκτας κινείται στη λογική ότι κάποιοι από τους παίκτες της δεν θα ανήκουν στο ρόστερ της την επόμενη αγωνιστική περίοδο και σύμφωνα με πληροφορίες από την Βραζιλία που αναπαράγονται στην Τουρκία, ένας από τους μεταγραφικούς της στόχους είναι και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά.

Ο 22χρονος δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Βάσκο Ντα Γκάμα για να συνεχίσει εκεί ως δανεικός την καριέρα του.

Ανεξάρτητα πάντως από το σενάριο που εμπλέκει την Μπεσίκτας με τον Λέο Ζαμπά, οι διαπραγματεύσεις με τη Βάσκο είναι σε προχωρημένο στάδιο και όσο και αν με το νεαρό Βραζιλιάνο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ίσως ακόμη και σήμερα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Ο Ζαμπά πάντως παραμένει στο Ρίο, με την μνηστή του, και περιμένει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αποχωρώντας οριστικά από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ