ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πασχαλιά στο γήπεδο

Οι Τζόλης-Ουάρντα από το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία
Οι Τζόλης-Ουάρντα από το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν και σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας με τον Πάμπλο Γκαρσία να ρίχνει το βάρος της προπόνησης σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Κυριακή του Πάσχα στο γήπεδο πέρασαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με πρόγραμμα προπόνησης που είχε να κάνει με τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά με του Καντουρί, Κρέσπο, Καγκάβα, Περέιρα και Μιχάι να παραμένουν στα…πιτς.

"Τα επερχόμενα παιχνίδια δεν αφήνουν περιθώρια για γιορτές, οπότε η Κυριακή του Πάσχα βρήκε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στο γήπεδο να προετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την έβδομη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Η προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ήταν αφιερωμένη στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Οι παίκτες αρχικά έβγαλαν ένα πρόγραμμα με δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής σε υψηλή ένταση, ενώ στη συνέχεια είχαμε μάχες σε δυάδες και τριάδες.

Στο τελευταίο κομμάτι οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδας και διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Χοσέ Κρέσπο και Σίντζι Καγκάβα έκαναν θεραπεία, ο Άντριαν Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί.

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ