STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παράσχος: "Ο Απόλλων βγήκε απ' τη μιζέρια, να βρεθεί λύση στη Football League"

Ο Γιώργος Παράσχος με τον Γιάννη Τάτση πριν από το παιχνίδι ΑΕΛ - Απόλλωνας
Ο Γιώργος Παράσχος με τον Γιάννη Τάτση πριν από το παιχνίδι ΑΕΛ - Απόλλωνας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος μετά από τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί της ΑΕΛ τόνισε ότι η ομάδα του έχει βγει από τη μιζέρια, ενώ έκανε παράκληση ώστε να βρεθεί λύση στη Football League.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης πήρε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ με σκορ 0-1. Ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του μετά από το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα, ενώ μίλησε και για την Football League, η οποία δεν έχει κάνει ακόμη σέντρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παράσχου:

Για το ματς: "Καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας, κάναμε κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά μας έλειπε η τύχη και κάποια σφυρίγματα. Είχαμε πολλά προβλήματα αλλά όσοι έπαιξαν ήταν καλοί. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και πλέον μπορούμε να σκεφτόμαστε όχι τις τελευταίες θέσεις αλλά για λίγο ψηλότερα. Η ομάδα έχει μέλλον και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό".

Για την ΑΕΛ: "Από την στιγμή που η ΑΕΛ ρίσκαρε και έβγαλε τον Ζίζιτς είχαμε πετύχαμε το γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και κάτι ακόμα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί".

Για το ρεκόρ εκτός έδρας νικών: "Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και επιτέλους ο Απόλλων βγήκε από την μιζέρια και την απομόνωση".

Για την Football League: "Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπο για να ξεκινήσει και η Football League που απασχολεί πολλούς ανθρώπους ώστε να μπορέσουν να παίξουν και πάλι τα παιδιά".

ΤΑΤΣΗΣ: "ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΝΗΤΑΣ"

Ο Γιάννης Τάτσης τόνισε από την πλευρά του τόνισε ότι κάποια παίκτες του βρέθηκαν σε καλή μέρα, ενώ άλλοι δεν τον άφησαν ικανοποιημένο. Επιπλέον, υποστήριξε ότι το καλό αποτέλεσμα είναι θέμα ημέρες και ικανότητας.

Για το ματς και την κακή εμφάνιση: "Είναι μια μεγάλη αλήθεια, επίσης μεγάλη αλήθεια είναι ότι είτε παίζεις με πολλούς αμυντικούς ή επιθετικούς δεν σημαίνει ότι θα κρατήσεις το μηδέν ή θα βάλεις πολλά γκολ και θα κερδίσεις. Έχει να κάνει και με τις ισορροπίες που πρέπει να κρατάμε. Εμείς στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια παιδιά που ήταν σε καλή μέρα και αλλά που δεν με άφησαν ικανοποιημένο".

Για την βαθμολογική θέση: "Εννοείται ότι θα είναι πιο δύσκολα γιατί μπαίνει και το ψυχολογικό κομμάτι, δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε καλή εικόνα αλλά είναι και θέμα ημέρας και ικανότητας. Οι ελπίδες μας εναπόκεινται σε κάποια σταθερά σημεία που πρέπει να κρατηθούν όσον αναφορά στους παίκτες, οι οποίοι πρέπεινα δέσουν με κάποια καινούργια παιδιά που έρχονται".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ