Στη Γαλλία υποστηρίζουν πως ο Λεάντρο Παρέδες θέλει ν' αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα της πρωτεύουσας τον είχε αγοράσει πέρυσι τον Ιανουάριο αντί 40.000.000 ευρώ.

Πέρυσι τέτοια εποχή η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε στην Ζενίτ Αγιάς Πετρούπολης 40.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Λεάντρο Παρέδες. Πρόκειται για τον 25χρονο μέσο από την Αργεντινή που φέτος μετράει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ADVERTISING

Σύμφωνα, όμως, με δημοσίευμα της Parisien o Παρέδες θέλει ν' αποχωρήσει από το κλαμπ άμεσα επειδή δεν βρίσκεται μεταξύ των πρώτων επιλογών του Τόμας Τούχελ.

Το προαναφερθέν Μέσο σημειώνει πως ο αθλητικός διευθυντής, Λεονάρντο σκέφτεται να λύσει το θέμα που έχει προκύψει με τον Αργεντινό προωθώντας την περίπτωσή του ως έμψυχο αντάλλαγμα.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος κουμανταδόρος επί των μεταγραφικών δεν αποκλείεται να προτείνει στην Γιουβέντους τον Παρέδες με στόχο να πάρει τους Εμρέ Τσαν και Ματία Ντε Σίλιο που επίσης δεν βρίσκονται μεταξύ των πρώτων στις σκέψεις του Μαουρίτσιο Σάρι.