ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο: "Όλοι οι σπουδαίοι παίκτες είναι καλοδεχούμενοι στην Παρί"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε συνέντευξη το 2019 στην Ντόχα
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε συνέντευξη το 2019 AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά από τα ΜΜΕ, με τις ερωτήσεις για τον Λιονέλ Μέσι να κυριαρχούν και τον ίδιο να αφήνει ανοιχτό "παράθυρο" για την απόκτησή του.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος αντικατέστησε τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τους Παριζιάνους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σεντ Ετιέν (6/1, 22:00). Ο Αργεντίνος τεχνικός βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά από τα ΜΜΕ και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Φυσικά, οι ερωτήσεις για μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι ήταν αρκετές, καθώς την Τρίτη (5/1) η ισπανική εκπομπή Chiringuito αναφέρθηκε σε ενδιαφέρον της Παρί για τον Αργεντίνο σταρ. Ωστόσο, ο Ποτσετίνο, προτίμησε να αφήσει στην άκρη τις φήμες.

"Ο Άγιος Βασίλης ήταν γενναιόδωρος με εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλ-Κελαϊφί και τον Λεονάρντο για την εμπιστοσύνη τους, ώστε να βρίσκομαι σε αυτή την σπουδαία ομάδα. Η Παρί είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες, αν όχι η μεγαλύτερη στον κόσμο, είναι φυσικό να υπάρχουν φήμες. Τις αφήνουμε στο πλάι" ανέφερε ο τεχνικός της Παρί.

Οι δημοσιογράφοι επέμειναν σε ερωτήσεις για τον Μέσι, με τον Αργεντίνο προπονητή να απαντάει: "Αφήνουμε τις φήμες στην άκρη, όλοι οι σπουδαίοι παίκτες είναι καλοδεχούμενοι"

Ακόμη, κλήθηκε να κάνει σύγκριση της Παρί με την προηγούμενη ομάδα του την Τότεναμ, με τον Ποτσετίνο να τονίζει ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο: "Είναι δύσκολο να συγκρίνεις την Παρί με την Τότεναμ γιατί είναι δύο διαφορετικές ομάδες, είχαμε απίστευτες στιγμές στο Λονδίνο, αλλά τώρα συγκεντρώνομαι στο πρώτο μου παιχνίδι, ώστε να το κερδίσω".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ