ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί - Λιλ: Ο Νεϊμάρ τσακώθηκε, αποβλήθηκε και "κρέμασε" την Παρί

Ο Τιάγκο Τζαλό της Λιλ και ο Νεϊμάρ της Παρί σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης για τη Ligue 1 2020-2021 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 3 Απριλίου 2021
Ο Τιάγκο Τζαλό της Λιλ και ο Νεϊμάρ της Παρί σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης για τη Ligue 1 2020-2021 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 3 Απριλίου 2021 © 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί ηττήθηκε από τη Λιλ στο Παρίσι και ο Νεϊμάρ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες για δύο "κοκορομαχίες" που είχε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι τίτλου, αφήνοντας "ξεκρέμαστους" τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Μεγάλοι χαμένοι ήταν Παρί και Νεϊμάρ από το ντέρμπι τίτλου με τη Λιλ στο 'Παρκ ντε Πρενς'. Οι πρωταθλητές Γαλλίας ηττήθηκαν 0-1 και είδαν τους αντιπάλους τους να ξεφεύγουν με 3 βαθμούς στην κορυφή της Ligue 1 έπειτα από 31 αγωνιστικές, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό από την πλευρά του να μη συγκρατεί τα νεύρα του και να δέχεται κόκκινη κάρτα για "κοκορομαχία".

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 90ο λεπτό με τους "λιλουά" μπροστά στο σκορ από το 20' με γκολ του Τζόναθαν Ντέιβιντ. Σε μία διεκδίκηση της μπάλας έτρεξε τόσο ο Νεϊμάρ όσο και ο Τιάγκο Τζαλό από πλευράς φιλοξενουμένων, με συνέπεια οι δυο τους να τζαρτζαριστούν.

Αρχικά έπεσε ο Νεϊμάρ, στη συνέχεια σηκώθηκε κι έσπρωξε δύο φορές τον Τζαλό και ο διαιτητής του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς. Μάλιστα, την πρώτη την είχε δεχθεί επίσης σε "κοκορομαχία" του 2ου μέρους, αυτήν τη φορά με τον Μπενζαμέν Αντρέ, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω του στο παιχνίδι.

Όταν σηκώθηκε ο δεξιός μπακ της Λιλ κι ενώ ο Νεϊμάρ δεν σταματούσε να διαμαρτύρεται, αποβλήθηκε κι αυτός, όμως μικρή σημασία είχε για τους "λιλουά", που κράτησαν τη νίκη.

Ο Νεϊμάρ θα απουσιάσει από την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ, στην προσπάθεια της ομάδας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο να κάνει την ανατροπή στην κούρσα τίτλου.

Photo Credits: © 2021 Christophe Ena/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ