ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Νέο μπάσιμο για Βινίσιους

Real Madrid's Vinicius Junior celebrates after Real Madrid's Isco scores his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Vinicius Junior celebrates after Real Madrid's Isco scores his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Παρί Σεν-Ζερμέν επιστρέφει σύμφωνα με τη Marca στην προσπάθεια απόκτησης του Βινίσιους, ο οποίος εμφανίζεται απογοητευμένος από μη χρησιμοποίησή του στη ρεβάνς της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ρεάλ γνώρισε την ήττα (2-1) στο Μάντσεστερ από τη Σίτι και έμεινε εκτός Final 8 του Champions League με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αφήνει στον πάγκο τον Βινίσιους Ζούνιορ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca ο Βραζιλιάνος έμεινε απογοητευμένος από την εξέλιξη καθώς ήταν σίγουρος ότι θα έπαιζε. Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και η Παρί Σεν-Ζερμέν, επιστρέφοντας δυναμικά στην προσπάθεια απόκτησης του 20χρονου Βραζιλιάνου.

Ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας είναι ο συμπατριώτης του τεχνικός διευθυντής της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, Λεονάρντο. Ο Βινίσιους αποκτήθηκε από τη Ρεάλ το 2018 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με ρήτρα...700.000.000 ευρώ.

Προφανώς και η Παρί δεν επιχειρεί να τον αποκτήσει σε αυτή την τιμή, αλλά μέσω μιας φόρμουλας εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι ο Νοτιοαμερικανός είναι απογοητευμένος στη Μαδρίτη.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ