ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Στόχος του Ποτσετίνο ο Ντιμπάλα

Ο Ντιμπάλα πανηγυρίζει γκολ του στο Τζένοα - Γιουβέντους για την Serie A στις 13 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Ντιμπάλα πανηγυρίζει γκολ του στο Τζένοα - Γιουβέντους Ⓒ 2020 TANO PECORARO/ASSOCIATED PRESS

Ο Πάουλο Ντιμπάλα φέρεται να είναι ο πρωταρχικός στόχος του Μαουρίσιο Ποκετίνο, με την Παρί να καταστρώνει σχέδια για ενδεχόμενη αποχώρηση του Εμπαπέ ή του Νεϊμάρ.

Ενώ ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022, το όνομα του 27χρονου Αργεντίνου επανέρχεται στα μεταγραφικά σενάρια.

Σύμφωνα με το Sportmediaset και άλλα γαλλικά ΜΜΕ, ο νέος προπονητής της Παρί, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, έχει ως πρώτο στόχο τον Ντιμπάλα. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για εκείνον, αφού ο Αργεντίνος ως προπονητής της Τότεναμ τον ήθελε και το καλοκαίρι του 2019.

Ο Ντιμπάλα θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της Γιουβέντους τον Φεβρουάριο, με τους μπιανκονέρι να του προσφέρουν συμβόλαιο 10 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Παριζιάνοι μπορούν να δώσουν 15 εκατομμύρια.

Το Sportmediaset υποστηρίζει ότι πίσω από την υπόθεση είναι ο Λεονάρντο, ο οποίος θέλει να είναι έτοιμος σε περίπτωση αποχώρησης του Νεϊμάρ ή του Εμπαπέ. Έτσι, αν χρειαστεί, θα καταθέσει πρόταση στην Γιουβέντους για τον Ντιμπάλα που φτάνει τα 60 εκατομμύρια.

Ο 27χρονος Αργεντίνος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 16 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει τρία γκολ και έχοντας μοιράσει δύο ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ