STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-0: Τέταρτη διαδοχική νίκη για τους Ηπειρώτες

Οι παίκτες του ΠΑΣ και του Ατρομήτου στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα playouts
Οι παίκτες του ΠΑΣ και του Ατρομήτου στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα playouts EUROKINISSI

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στους Ζωσιμάδες για την πρώτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Εραμούσπε στο 32'.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten και οι Ηπειρώτες πήραν ένα ακόμα τρίποντο και έφτασαν τους 34 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να μένει στους 28, αλλά να είναι ασφαλής για την ώρα, ως προς την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο στους Ζωσιμάδες. Πιο σίγουροι στην τελική προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές του Αργύρη Γιαννίκη, οι οποίοι θα μπορούσαν να βρουν περισσότερα από ένα γκολ στο πρώτο μέρος.

Στο 19' ο ΠΑΣ έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού. Έπειτα από σέντρα του Κάστρο από τα αριστερά, ο Παμλίδης με κεφαλιά κοντά στο ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μανδά.

Στο 31' ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη από τα αριστερά, σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Μανδά, ο Εραμούσπε με κοντινή κεφαλιά, βρέθηκε αφύλακτος στη μικρή περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 43' ο Κάστρο κέρδισε πέναλτι, έπειτα από μαρκάρισμα του Μαυρομάτη. στη γωνία της περιοχής από τα δεξιά. Ο Γιώργος Παμλίδης ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Μανδά να τον σταματάει, μαντεύοντας σωστά που θα πάει η μπάλα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΔΟΚΑΡΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΣΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στο 61' ο Ατρόμητος, στην πρώτη καλή φάση του δευτέρου μέρους έφτασε κοντά στο 1-1 με τον Μανούσο. Ο Γκάλο από τα αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Μανούσος έπιασε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ, και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν, ο οποίος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Στο 68' είχαμε την καλύτερη στιγμή του ΠΑΣ, με ωραίο συρτό σουτ του Καρτάλη, το οποίο εξουδετέρωσε ο Μανδάς με σπουδαία επέμβαση. Στο 75' ο Ατρόμητος έχασε μια μοναδική ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια, όμως ο Ενσικουλού που βρέθηκε φάτσα φόρα με τον Λοντίγκιν, ωστόσο το τελείωμά του ήταν απελπιστικά άστοχο.

Ο Ατρόμητος δεν δημιούργησε κάποια άλλη καλή στιγμή στο παιχνίδι και έτσι το τελικό αποτέλεσμα παρέμεινε στο 1-0 υπέρ του ΠΑΣ. Ο Σάββας Παντελίδης παραμένει χωρίς νίκη στον πάγκο των Περιστεριωτών.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ