ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 2-2: Ισόπαλοι και ραντεβού στο Περιστέρι

ΚΥΠΕΛΛΟ 2020-2021 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Γούτας και Ελευθεριάδης διεκδικούν τη μπάλα στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο EUROKINISSI

ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στους Ζωσιμάδες, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Κυπέλλου. Δύο τέρματα από κόρνερ βρήκαν οι Περιστεριώτες, δύο φορές ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με Ελευθεριάδη και Λεό.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο για τους "16" του Κυπέλλου.

Δύο φορές προηγήθηκε η ομάδα του Περιστερίου, αλλά οι Ηπειρώτες βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν.

ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες μπορεί να μη σκόραρε, αλλά από το δεξί του πόδι... δεινοπάθησε η άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 6ο λεπτό το ένα από τα δύο του κόρνερ χτύπησε στο αριστερό δοκάρι! Η ομάδα του Περιστερίου είχε την υπεροχή, κέρδισε αρκετές στατικές φάσεις, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε για να βάλει δύο γκολ μέχρι το 45'.

Στο 24' ο Μουνίθ εκτέλεσε κόρνερ και ο Στρούγγης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν το ποσοστό κατοχής και τις τελικές, η ομάδα της Ηπείρου κατόρθωσε να ισοφαρίσει με πέναλτι.

Στο 33' ο Παντελάκης έκανε κεφαλιά που βρήκε στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Μουνίθ ανέτρεψε τον Ελευθεριάδη. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση στο 34' και έγραψε το 1-1. Ο κυνηγός του ΠΑΣ θα μπορούσε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και να την οδηγήσει στην ανατροπή, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε το δυνατό σουτ στο 39' από θέση τετ α τετ.

Τα Γιάννινα την... πάτησαν τελικά πάλι από κόρνερ. Στο 44' το εκτέλεσε ο Ούμπιδες, ο Γούτας έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα.

ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΛΕΟ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Καρτάλη να περνά στη θέση του Πανουργιά. Σε έναν αγωνιστικό χώρο που όσο περνούσε η ώρα τόσο χειροτέρευε, οι γηπεδούχοι έφτασαν για δεύτερη φορά στην ισοφάριση μετά από συνεργασία των δύο επιθετικών του. Ο Ελευθεριάδης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, πάτησε στον Λεό κι αυτός με δυνατό αριστερό σουτ "εκτέλεσε" τον Μανδά για το 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, από στατικές φάσεις και στο 82' ο Λεό παραλίγο να γράψει το 3-2. Έκανε πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, αλλά ο Γούτας έδιωξε σε κόρνερ πριν αυτή περάσει τη γραμμή, σε μια ηρωική προσπάθεια.

Αυτή ήταν και η τελευταία άξια αναφοράς ευκαιρία του αγώνα. Το τελικό 2-2 μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο.

ΣΚΟΡΕΡ: 34' πεν. Ελευθεριάδης, 68' Λεό - 24' Στρούγγης, 44' Γούτας

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς (46' Καρτάλης), Παντελάκης, Κάργας, Νάουμετς (69' Μιλιντσιάνου), Λιάσος, Λώλης (85' Γροσδάνης), Ελευθεριάδης (80' Μπρένερ), Λέο (85' Δούμτσης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Ούμπιδες (88' Νταβιώτης), Σάλομον, Χαρίσης (88' Οικονομίδης), Μουνίθ (72' Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ (72' Τριμμάτης), Μάτιτς (79' Μανούσος).

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ