Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (7/4) τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με νέα φανέλα που φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν και τις ένδοξες μέρες της ομάδας των Ιωαννίνων. (VIDEO)

Τη φανέλα που φέρνει αναμνήσεις του παρελθόντος και της δεκαετίας του 70' παρουσίασαν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και το Hall Of Brands στη διάρκεια της (6/4). Η ιστορική φανέλα με την κάθετη μπλε ρίγα θα φορεθεί πρώτη φορά στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (7/4, 18:00 COSMOTE TV 2).

ADVERTISING

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η κληρονομιά μας είναι το μέλλον μας και ο οδηγός μας από την πρώτη μέρα του φετινού ταξιδιού μας στην πρώτη κατηγορία. Τιμώντας τους δημιουργούς της μεγάλης ομάδας του Άγιαξ της Ηπείρου και εμπνεόμενοι από τις δικές τους επιτυχίες, βρισκόμαστε σήμερα μπροστά σε ακόμη μια μεγάλη πρόκληση, τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στο νέο αυτό ραντεβού με την ιστορία, ο υποστηρικτής της ομάδας μαςHall Of Brands, διαθέτει στους σημερινούς πρωταγωνιστές τη σύγχρονη εκδοχή της ιστορικής φανέλας εκείνης της ομάδας του ΠΑΣ που πάντα συγκινούσε τις χιλιάδες των Ηπειρωτών και έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων των Ελλήνων φιλάθλων".

ADVERTISING