ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Γιαννίκης πήρε 25 παίκτες στην αποστολή για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE 2020-2021 /   -   (:   / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / - (: / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σχεδόν πάνοπλος θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον Αργύρη Γιαννίκη να παίρνει 25 παίκτες στην αποστολή αφήνοντας εκτός μόνο τον τραυματία Σιόντη.

Εδώ και καιρό οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουν στο μυαλό τους κάτι άλλο πέρα από τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 1-1 στους Ζωσιμάδες, και το βράδυ της Τετάρτης θα προσπαθήσουν να γράψουν ιστορία αποκλείοντας τον Κυπελλούχο και παίρνοντας εκείνοι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Μία ημερα πριν το ραντεβού των δύο ομάδων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στα Γιάννινα και κατόπιν ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς κόντρα στους ερυθρόλευκους του Πέδρο Μαρτίνς.. Αυτή αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεσή του εκτός του Σιόντη που εδώ και καιρό έχει μπει στη λίστα των τραυματιών.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σάλιακας, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Τριάδης, Νάουμετς, Λώλης, Καρτάλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Δούμτσης, Κρίζμαν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου.

* Σημειώνεται πως το απόγευμα της Τρίτης στις 17.00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ