ΤΟΥΡΚΙΑ

Πέλκας: "Έχω λίγο πόνο στο στήθος, θα επιστρέψω την Κυριακή"

Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε
Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε AP PHOTO

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την στήριξη όλων στη Φενέρμπαχτσε μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι κόντρα στην Κόνιασπορ.

Ο Πέλκας ήταν ο μεγάλος άτυχος στην τελευταία αναμέτρηση πρωταθλήματος της Φενέρμπαχτσε, εναντίον της Κόνιασπορ, για την 28η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig, καθώς χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι σε μια ανύποπτη φάση στο 82ο λεπτό του αγώνα και μοιραία αντικαταστάθηκε.

Ο Έλληνας μεσοπειθετικός μίλησε σε μέσα της Τουρκίας για τη στήριξη που έλαβε από όλους στην ομάδα : "Οι παίκες, οι εργαζόμενοι, τα μέλη του συμβουλίου, ο πρόεδρος, όλοι ήταν μαζί μου. Την επόμενη μέρα, όλοι οι συμπαίκτες και η διοίκηση με κάλεσαν ξανά (να δουν πως είμαι)".

"Αν και είμαι εδώ μόλις πέντε μήνες, με έκαναν να νιώσω ότι είμαι μέρος μιας μεγάλη οικογένειας. Νόμιζα ότι ήμουν σπίτι μου".

Για τα μηνύματα που έλαβε από τους φίλους της ομάδας: "Οι φίλαθλοι είναι θαυμάσιοι, χιλιάδες μηνύματα ήρθαν, δεν μπορούσαν να απαντήσω σε όλα. Θα συνεχίσω να κάνω τη θαυμάσια οικογένεια της Φενέρμπαχτσε χαρούμενη".

Για το πως είναι στην υγεία του: "Έχω λίγο πόνο στο στήθος και στο λαιμό, αλλά όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα μεθαύριο".

"Δέχθηκα ένα δυνατό χτύπημα, αλλά είμαι δυνατός. Μίλησα με τον γιατρό. Θα είμαι στο γήπεδο την Κυριακή".

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ