ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πέλκας: "Χαρούμενος στη Φενέρμπαχτσε, αφιερώνω το γκολ στον πατέρα και τον αδερφό μου"

Ο Δημήτρης Πέλκας σε αγώνα του με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Δημήτρης Πέλκας σε αγώνα του με τη Φενέρμπαχτσε SPORT24

Ο Δημήτρης Πέλκας μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Αλάνιασπορ δήλωσε ότι είναι χαρούμενος για το γκολ του, το οποίο αφιέρωσε στον πατέρα του και τον αδερφό του.

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 2-1 της Αλάνιασπορ για την 17η αγωνιστική της Super Lig, σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκαν τέσσερις Έλληνας. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Δημήτρης Πέλκας.

Μετά από τη λήξη της αναμέτρησης ο Πέλκας μίλησε στην ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε, όπου δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα. "Είμαι πολύ χαρούμενος στην Φενέρμπαχτσε. Αγαπώ την ομάδα μου. Θέλω να τα πηγαίνω κάθε μέρα και καλύτερα στην προπόνηση" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι είναι χαρούμενος για το γκολ, ενώ το αφιέρωσε στον πατέρα του και τον αδερφό του, οι οποίοι είχαν την ονομαστική τους εορτή.

"Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να βοηθάω την ομάδα. Κάναμε ένα καλό ματς. Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε καλύτερα. Δεν δώσαμε αρκετές κατοχές στον αντίπαλο, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Είχαμε τρεις ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να τις είχαμε τελειώσει με γκολ. Αξίζαμε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος με το γκολ, το αφιερώνω στον πατέρα μου και τον αδερφό μου που γιόρταζαν. Τους κάνω δώρο το τέρμα" δήλωσε ο Πέλκας.

Τέλος, τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα του: "Αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να προσφέρω στην ομάδα. Θέλω να παίζω και να βοηθάω".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ