ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πέλκας: "Η Φενέρμπαχτσε είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη"

Ο Πέλκας κατά την παρουσίασή του στην Φενέρμπαχτσε
Ο Πέλκας κατά την παρουσίασή του στην Φενέρμπαχτσε FENERBAHCE FC

Ο Δημήτρης Πέλκας παρουσιάστηκε από την Φενέρμπαχτσε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Έρολ Μπουλούτ, ενώ τόνισε ότι στόχος του είναι οι νίκες.

Η Φενέρμπαχτσε παρουσίασε και επίσημα τον Δημήτρη Πέλκα. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά από τα ΜΜΕ, όπου απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή που με εμπιστεύθηκαν. Θέλω να κάνω τα καλύτερα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ξέρω και θυμάμαι τον Έρολ Μπουλούτ. Μιλήσαμε πριν έρθω εδώ, είναι ένας πολύ καλός προπονητής και επίσης καλός άνθρωπος. Ελπίζω ότι θα προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ελπίζω να βρούμε την χημεία και να παίξουμε καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι" ανέφερε αρχικά ο 26χρονος επιθετικός μέσος.

Για την Φενέρμπαχτσε τόνισε: "Η Φενέρμπαχτσε είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Τουρκία και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Έβλεπα και παρακολουθούσα παιχνίδια και παίκτες. Έχω παίξει με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Μαμ Τιάμ. Είναι καλοί παίκτες. Θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, για να γίνουμε πρωταθλητές"

Όσον αφορά τους στόχους του υποστήριξε: "Είμαι ένας παίκτης που παίζει παθιασμένα. Θέλω πάντα να στηρίζω την ομάδα μου. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ. Μπορείτε να με δείτε όταν παίζω τα παιχνίδια μου. Όπως είπατε, μπορώ να παίξω στην θέση 10. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα. Η νίκη είναι η προτεραιότητά μου. Οι ασίστ και τα γκολ δεν με νοιάζουν".

Επιπλέον έκανε την σύγκριση ανάμεσα στο τούρκικο και το ελληνικό πρωτάθλημα: "Η τουρκική Super Lig έχει υψηλό ρυθμό. Μίλησα με τον Μπακασέτα και τον Τζαβέλα. Σύμφωνα με αυτούς είναι ένα καλό πρωτάθλημα, καλύτερο από την ελληνική Super League".

Για τον ΠΑΟΚ ανέφερε: "Η Φενέρμπαχτσε με ήθελε, είμαι χαρούμενος. Στον ΠΑΟΚ ήμουν από τα 13 μου χρόνια. Μπορώ να πω ότι γεννήθηκα εκεί. Πολλά κομμάτια της ζωής μου τα πέρασα εκεί, αλλά ήρθε η ώρα να φύγω. Έπρεπε να αποδεχθώ μία νέα ευκαιρία για να βελτιωθώ".

Τέλος, μίλησε και για τα ντέρμπι στην Τουρκία: "Ξέρω τα ντέρμπι καλά εδώ. Είχα σημαντικά ντέρμπι στην Ελλάδα. Μπορώ να φανταστώ την πίεση και την γνωρίζω. Είμαι προετοιμασμένος γι' αυτό".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ