ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέπα για Ρέαμπτσιουκ: "Να έχει το μυαλό του καθαρό"

Πέπα για Ρέαμπτσιουκ: "Να έχει το μυαλό του καθαρό"
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στον αγώνα Λευκορωσία - Μολδαβία AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο προπονητής της Πάσος Φερέιρα, Πέπα, κλήθηκε να σχολιάσει το ενδιαφέρον που δείχνει ο Ολυμπιακός για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και αφού απέφυγε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα, ανέφερε ότι είναι τεράστια ικανοποίηση αυτή για τον Μολδαβό.

Την Κυριακή (27/12) ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ήταν βασικός στον αγώνα της Πάσος Φερέιρα με την Φαρένσε και μάλιστα αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στο 1-1. Ο τεχνικός της Πάσος, Πέπα, ρωτήθηκε μετά τη λήξη του παιχνιδιού για το μέλλον του Μολδαβού μπακ και για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, σημειώνοντας πάντως πως αποτελεί τεράστια ικανοποίηση που υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

"Δεν ξέρω κάτι για μια πιθανή αποχώρησή του. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει το μυαλό του καθαρό. Είναι ένα παιδί με μεγάλη ωριμότητα και σε ό,τι έχει να κάνει με αυτού του τύπου τις καταστάσεις, όλα εναποτίθενται στην αξιολόγηση των παικτών. Είναι μια τεράστια ικανοποίηση, ανεξάρτητα από ό,τι θα συμβεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ