ΜΙΛΑΝ

Πιόλι: "Καλή αρχή για τη Μίλαν, αλλά το φαβορί είναι η Γιουβέντους"

Πιόλι: "Καλή αρχή για τη Μίλαν, αλλά το φαβορί είναι η Γιουβέντους"
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, αν και βρίσκεται στην κορυφή της Serie A με τους Ροσονέρι, εμφανίστηκε αρκετά συγκρατημένος, δηλώνοντας πως ναι μεν η ομάδα του μπήκε με το δεξί, αλλά το φαβορί παραμένει η Γιουβέντους.

Αν και η Μίλαν πέρασε το εμπόδιο της Ίντερ στο Σαν Σίρο και συνέχισε με νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε στο ντέρμπι του Μιλάνου με 2-1, ο προπονητής των Ροσονέρι "κρατάει μικρό καλάθι".

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή Radio too sport, μετά τη μεγάλη νίκη επί των "νερατζόυρι" και σχολίασε το μέχρι στιγμής προβάδισμα της ομάδας του, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το καλό ξεκίνημα που πραγματοποίησε.

Ωστόσο, παρά την πρώτη θέση της Μίλαν στην κατάταξη της Serie A, ο Ιταλός εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκρατημένος για την εξέλιξη του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς θεωρεί πως η Γιουβέντους παραμένει το φαβορί και η μεγαλύτερη αντίπαλος:

"Πραγματοποιήσαμε μια σημαντική αρχή για το πρωτάθλημα, είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες: για μένα, το να είμαι φιλόδοξος σημαίνει να σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα. Τώρα είμαστε επικεντρωμένοι στο Europa League, τότε θα δούμε", τόνισε ο τεχνικός των ροσονέρι.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε τόσο στον Αντρέα Πίρλο, όσο και στη Γιουβέντους:

"Νομίζω ότι είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και θα βρει κάθε πιθανή λύση. Είμαστε στην αρχή της σεζόν, είχαν τις απουσίες και τις δυσκολίες τους και όταν ξεκινάς έναν νέο κύκλο χρειάζεσαι χρόνο, ακόμα κι αν το ποδόσφαιρο δεν δίνει. Αλλά είμαι σίγουρος ότι παραμένουν φαβορί για το σκουντέτο".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ