ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο για συνάντηση Ανιέλι - Αλέγκρι: "Είναι φίλοι"

Ο Άντρεα Πίρλο στον αγωνιστικό χώρο του Ντραγκάο πριν από το Πόρτο - Γιουβέντους για το Champions League.
Ο Άντρεα Πίρλο στον αγωνιστικό χώρο του Ντραγκάο © 2021 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Άντρεα Πίρλο ερωτηθείς για τη συνάντηση ανάμεσα στον Ανιέλι και τον Αλέγκρι απάντησε ότι πέρα από το ποδόσφαιρο υπάρχει και η φιλία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Το μέλλον του Άντρεα Πίρλο στον πάγκο της Γιουβέντους κρέμεται από μία "κλωστή". Σύμφωνα με τους Ιταλούς καθοριστικό παιχνίδι για το μέλλον του θα είναι η αναμέτρηση κόντρα στην Νάπολι την Τετάρτη (7/4, 19:45). Οι μπιανκονέρι βρίσκονται στους 56 πόντους μαζί με τους παρτενοπέι στην 4η θέση.

Την Κυριακή η Tuttosport αποκάλυψε ότι ο Ανιέλι συνομίλησε με τον Αλέγκρι βάζοντας "φωτιά" στις φήμες. Από την πλευρά της Γιουβέντους δεν διέψευσαν το γεγονός, αλλά τόνισε πως επρόκειτο για μια τυπική συνομιλία και ανταλλαγή ευχών λόγω του Πάσχα.

Ο Πίρλο στη συνέντευξη Τύπου για το ματς της Γιουβέντους με τη Νάπολι υποστήριξε ότι ο Ανιέλι τον είχε ενημερώσει για τη συνάντηση, καθώς ήταν μεταξύ δύο φίλων.

"Είναι φυσιολογικό, είναι φίλοι. Με είχε προειδοποιήσει ο πρόεδρος γι' αυτή την συνάντηση. Εκτός από το ποδόσφαιρο, η φιλία παραμένει. Αν πήγαινα για ένα δείπνο με τον Πάολο Μαλντίνι την επόμενη μέρα θα έβγαινε ότι ότι με θέλει η Μίλαν" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πίρλο.

Photo credits: © 2021 Luis Vieira/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ