ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πίρλο: "Ο Κόντε με έκανε να θέλω να γίνω προπονητής"

Ο Αντρέα Πίρλο στον αγώνα της Γιουβέντους κόντρα στη Σαμπτόρια
Ο Αντρέα Πίρλο MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Ο Αντρέα Πίρλο υποστήριξε πως Γιουβέντους και Ίντερ θα παλέψουν ως το τέλος για την κατάκτηση του φετινού σκουντέτο ενώ άδραξε την ευκαιρία πριν από το πρώτο του "Derby d'Italia" ως προπονητής για να αποθεώσει τον Αντόνιο Κόντε.

Ίντερ και Γιουβέντους μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη τους κυριακάτικη (17/1) μάχη στο "Μεάτσα" στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A και ο Αντρέα Πίρλο τόνισε τη σημασία και την κρισιμοτητα της αναμέτρησης για την ομάδα του, μέσω της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο.

"Περιμένω να δω μία επιθετική Ίντερ που θα θέλει να επιβάλλει το τέμπο του αγώνα αλλά είμαστε Γιουβέντους, οπότε επιθυμούμε να πάμε στο Σαν Σίρο με το δικό μας στιλ παιχνιδιού, απαλλαγμένοι από πίεση

Δεν θα πρέπει να υπάρχει φόβος, ούτε ταπεινότητα. Θα πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό μας. Είμαστε Γιουβέντους και επιβάλλεται να είμαστε συνηθισμένοι σε κόσμο που μας βάζει πίεση.

Η νίκη θα μας δώσει τεράστια ώθηση, που δεν θα είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές φιλοσοφίες αυτή τη στιγμή, αλλά αμφότερες οι ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για το τίτλο", δήλωσε για το ματς ο Πίρλο.

Φυσικά το ματς αυτό θα είναι ιδιαίτερο για έναν ακόμα λόγο για τον "Maestro", αφού απέναντί του στη μάχη των πάγκων θα βρει τον Αντόνιο Κόντε που τον είχε προπονητή στην βέκια σινιόρα στο ξεκίνημα της εννιαετής κυριαρχίας της εντός των συνόρων (από το 2011 και μετά), με τον Πίρλο να αποθεώνει τον νυν τεχνικό της Ίντερ:

"Ο Κόντε και εγώ έχουμε δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, για αυτό το λόγω άλλωστε τα πάμε πολύ καλά. Μιλήσαμε πριν από την έναρξη της σεζόν, υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ μας.

Έγραψε ιστορία στην Γιουβέντους και έμαθα πολλά από αυτόν, οπότε θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ο Κοντέ είναι ο πρώτος άνθρωπος που με έκανε να θέλω να γίνω προπονητής. Είναι σπουδαίο άτομο εκτός από σπουδαίος προπονητής, αλλά την Κυριακή θα είμαστε αντίπαλοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ