BET CORNER

Πληρώνουν MatchCombo, Μπενζεμά και Μπάγερν

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Αλαβές στη La Liga
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει © 2021 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Η μάχη φουντώνει σε Champions League και Europa League με δυνατές μονομαχίες το τριήμερο. Αδικείται από τις αποδόσεις η Ρεάλ, πληρώνει η Μπάγερν, MatchCombo στο Άγιαξ - Ρόμα.

(Τρίτη 22:00) Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ: Blockbuster προημιτελικός στο Αλφρέδο ντι Στέφανο. Ματς με παρελθόν ανάμεσα σε δυο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπροστά της την πιο κρίσιμη εβδομάδα της χρονιάς έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Πέραν των αγώνων με τη Λίβερπουλ στο ενδιάμεσο παίζει με την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη την ώρα που η μάχη στο πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά. Πρωτοπόρος η Ατλέτικο με 66, δεύτερη η Μπαρτσελόνα με 65, τρίτη η Ρεάλ με 63. Η Ρεάλ στις εγχώριες υποχρεώσεις της απέχει από το καλό της πρόσωπο, ωστόσο έχει σε σούπερ κατάσταση τον Μπενζεμά, ενώ στα ματς που η μπάλα… καίει άπαντες είναι σοβαροί. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Λίβερπουλ, που κόντρα στη Λειψία στον προηγούμενο γύρο θύμισε κάτι από την περσινή ομάδα με την πειθαρχία και την προσήλωση που έβγαλε. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε με σχετική ευκολία την Άρσεναλ στo βόρειο Λονδίνο με 3-0.

Εν πρώτοις δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός της απογοητευτικής φέτος Λίβερπουλ και ας παίζει τα ρέστα της στην Ευρώπη. Η Ρεάλ είναι σοβαρή στα μεγάλα ματς, χωρίς τον Ράμος θα τα βρει σκούρα, ενώ σημαντικό πλήγμα είναι και αυτό του Βαράν που προέκυψε την τελευταία στιγμή, καθώς ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά αξία υπάρχει προς τα αριστερά. Στο 2.50 το MatchCombo 1X & Goal/Goal στη Stoiximan, αξίζει το ρίσκο. Ικανοποιητικό επίσης το 2.27 για το ενδεχόμενο να σκοράρει στο ματς ο Μπενζεμά, ο οποίος βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και είναι από τους ηγέτες των Μερένγκες την τρέχουσα σεζόν.

(Τετάρτη 22:00): Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν: Remake του περσινού τελικού της Λισσαβώνας που επικράτησε η Μπάγερν 1-0 με γκολ του Κομάν. Η Παρί δεν θέλει απλώς να φτάσει στον τελικό, θέλει να σηκώσει το τρόπαιο. Αλλά δεν είναι η περσινή Παρί. Ναι μεν απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Μπαρτσελόνα, αλλά ας μην γελιόμαστε τα βρήκε και τα έκανε. Η Μπάγερν είναι η επιτομή της γερμανικής μηχανής, όταν τα πράγματα σοβαρεύουν λειτουργεί ρομποτικά και αφήνει πίσω της τις όποιες κατραπακιές. Χωρίς κάποια σταθερά δείγματα γραφή η Παρί που κόντρα στη Λιλ έχασε 1-0 στο πρωτάθλημα, παρότι στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε, αλλά ήταν και φλύαρη. Με εξαίρεση τον Εμπαμπέ, οι περισσότεροι κινούνται στη μετριότητα στη γαλλική ομάδα. Η Μπάγερν έχει τη στόφα να πάρει το ματς. Αποδεκτό το 1.93 του άσου που εντοπίζεται στη Stoiximan.

(Πέμπτη 22:00) Άγιαξ - Ρόμα: Στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ φιλοξενεί τη Ρόμα για τα προημιτελικά του Europa League. Ισορροπημένο ζευγάρι σε γενικές γραμμές, με τη Ρόμα να έχει βγάλει αρκετά θετικά στοιχεία, παρά το γεγονός ότι κάθε λίγο και λιγάκι αντιμετωπίζει θέματα τραυματισμών. Οι Ρωμαίοι όμως έχουν μάθει να ζουν με τις απουσίες. Ακρως πειθαρχημένοι και σοβαροί στα διπλά ματς με τη Σαχτιόρ Ντόνετσκ και δίκαιη πρόκριση με συνολικό σκορ 5-1. Από εκεί και πέρα όμως ακολούθησε ήττα με τη Νάπολι με 2-0 εντός έδρας και στην επιστροφή μετά τη διακοπή ισοπαλία με τη Σασουόλο 2-2, βγάζοντας αρκετά θέματα στην άμυνα.

Ο Άγιαξ είναι εντυπωσιακός το τελευταίο διάστημα και στο Europa League δείχνει ότι θα τα δώσει όλα για να το φτάσει ως το τέλος, δεν υπάρχουν όμως και οι στιγμές που δίνει δικαιώματα στην άμυνα. Μέγα πλήγμα η απουσία του ηγετικού αμυντικού Μπλιντ. Την ώρα που για τη φιλοξενούμενη δεν υπολογίζεται ο αμυντικός Κουμπούλα, που χτύπησε στη διακοπή και οι Μχιταριάν και Τζανιόλο. Ικανές αμφότερες μπορούν να βρουν δίχτυα, ενώ αμυντικά παρουσιάζουν κενά. Σαφώς δεν περιμένουμε παιχνίδι με αργό τέμπο. Το MatchCombo Goal/Goal & over 2,5 προσφέρεται στο 1.93 στη Stoiximan και φαντάζει εφικτό προς επιβεβαίωση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo Credits: © 2021 Alvaro Barrientos/Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ