ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πογκμπά: "Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη Λίβερπουλ"

Ο Πογκμπά ελέγχει την μπάλα στο Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League στις 12 Ιανουαρίου του 2021.
Ο Πογκμπά ελέγχει την μπάλα στο Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ⓒ 2021 BERNAT PETER POWELL/ASSOCIATED PRESS

Ο Πολ Πογκμπά μίλησε για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ την Κυριακή (17/1, 18:30) στο Άνφιλντ τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμη στο ίδιο επίπεδο με τους Reds.

Την Κυριακή (17/1, 18:30) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την Λίβερπουλ σε ένα ντέρμπι κορυφής για την Premier League. Οι κόκκινοι διάβολοι βρίσκονται μπροστά στη βαθμολογία με τρεις πόντους διαφορά, ωστόσο ο Πολ Πογκμπά δήλωσε ότι η ομάδα του δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Reds ακόμη.

"Έχουμε βελτιωθεί πολύ, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί είμαστε νέα ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Λίβερπουλ, γιατί κέρδισαν την Premier League. Θα τους φτάσουμε όταν κατακτήσουμε εμείς το πρωτάθλημα" ανέφερε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής στο Sky Sports.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο της καλύτερης ομάδα του πρωταθλήματος, ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

"Αν θέλει να είσαι καλύτερος θα πρέπει να νικήσεις τον καλύτερο. Θέλουμε να κερδίσουμε τους νικητές της Premier League. Ξέρουμε πόσο καλοί είναι, γνωρίζουμε την ποιότητά τους και πώς παίζουν. Είναι πάντα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παραμείνουμε στην κορυφή. Μπορούμε να κερδίσουμε" τόνισε ο Πογκμπά.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη δική του απόδοση δηλώνοντας ότι δεν του αρέσει να βρίσκεται στον πάγκο: "Γι' αυτό ήρθα εδώ, για να κερδίσουμε. Νιώθω πολύ καλά, σωματικά και ψυχολογικά. Όταν παίζεις ανακτάς τη φόρμα σου. Έχει μεγάλη διαφορά όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι και δεν παίζεις στο άλλο. Θέλω να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου και να δώσω το καλύτερο στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει να είμαι στον πάγκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει άλλοι παίκτες να παίζουν".

Τέλος, απάντησε σε όσους του ασκούν κριτική ευχαριστώντας τους γιατί τον ωθούν να δουλέψει περισσότερο: "Όταν παίζεις ποδόσφαιρο, άνθρωποι μιλούν για εσένα. Αυτό δεν αλλάζει τον τρόπο δουλειάς μου. Δεν θα με εμποδίσει απ' το να είμαι εαυτός μου. Δεν μπορώ να αλλάξω. Αυτός είναι ο Πολ. Δεν με νοιάζει αν δεν αρέσω στους ανθρώπους ή δεν αρέσει το στιλ μου και ο τρόπος που παίζω. Με κάνει να δουλεύω περισσότερο, τους ευχαριστώ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ