ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόρτο: Ανακοίνωσε Γκρούγιτς και Φελίπε Άντερσον

Ο Μάρκο Γκρούγιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Χέρτα
Ο Μάρκο Γκρούγιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Χέρτα MATTHIAS BALK/DPA VIA AP

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Πόρτο ανακοίνωσε την απόκτηση των Μάρκο Γκρούγιτς και Φελίπε Άντερσον με τη μορφή δανεισμού από Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα.

H μεταγραφική περίοδος στην Πορτογαλία συνεχίζεται κανονικά, αφού θα κλείσει στις 25 Οκτωβρίου, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Πόρτο να προχωρά στην απόκτηση ακόμα δύο ποδοσφαιριστών το βράδυ της Δευτέρας (06/10).

Συγκεκριμένα, οι "δράκοι" μετά τον Μαλάνγκ Σαρ, ανακοίνωσαν την απόκτηση των Μάρκο Γκρούγιτς και Φελίπε Άντερσον με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ και τη Γουέστ Χαμ αντίστοιχα. Ο Σέρβος χαφ, που είχε βρεθεί στο στόχαστρο και της ΑΕΚ, δεν υπολογιζόταν από τον Γιούργκεν Κλοπ, με τους Κόκκινους να ψάχνουν μία ομάδα να τον πουλήσουν.

Ωστόσο, δεν υπήρξε κάποια ομάδα που να καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις των Κόκκινων (20.000.000 ευρώ), με αποτέλεσμα να προτιμηθεί ο δανεισμός του στην Πόρτο, δίχως οψιόν αγοράς. Την τελευταία διετία, Γκρούγιτς αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χέρτα και είχε εννιά γκολ και τρεις ασίστ σε 54 αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο deal έκαναν οι "δράκοι" και με τη Γουέστ Χαμ για τον Φελίπε Άντερσον, με τους Λονδρέζους να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του 27χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Η ανακοίνωση για Γκρούγιτς:

Η ανακοίνωση για Φελίπε Άντερσον:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ