CHAMPIONS LEAGUE

Πόρτο: Με Γκρούγιτς και Φελίπε Άντερσον η λίστα για το Champions League

Ο Φελίπε Άντερσον
Ο Φελίπε Άντερσον PORTO FC TWITTER

Η Πόρτο δεν ανακοίνωσε τη λίστα με τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, αλλά σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, οι νεοαποκτηθέντες, Φελίπε Άντερσον και Μάρκο Γκρούγιτς είναι μέσα.

Οι ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είχαν περιθώριο να στείλουν τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι την περασμένη Τρίτη (06/10).

Μεταξύ αυτών, προφανώς, κι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Πόρτο, η οποία έκανε μία εντυπωσιακή ρελάνς την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αποκτώντας τους Μάρκο Γκρούγιτς, Φελίπε Άντερσον και Μαλάνγκ Σαρ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, οι "δράκοι" πρόλαβαν και συμπεριέλαβαν τους τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές στη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς, παρά το γεγονός πως είχαν τη δυνατότητα να δηλώσουν 21 αντί για 25 παίκτες εξαιτίας τιμωρίας για παράβαση των κανονισμών του Financial Fair Play.

Ρεπορτάζ της "O' Jogo" αναφέρει πως, πέρα από τους τραυματίας Μαρκάνο και Εμπαγέ, ο μοναδικός που έμεινε εκτός λίστας ήταν ο 27χρονος δεξιός μπακ, Καρασά που αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Μποαβίστα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ