ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πάσος Φερέιρα - Πόρτο 3-2: Στραβοπάτημα για τους Δράκους

Ο Γκρούγιτς διαμαρτύρεται στον αγώνα ανάμεσα στην Πόρτο και τον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.
Ο Γκρούγιτς στον αγώνα ανάμεσα στην Πόρτο και τον Ολυμπιακό MIGUEL RIOPA, POOL VIA AP

Η Πάσος Φερέιρα επικράτησε 3-2 της Πόρτο, με τους Δράκους να έχουν απώλεια βαθμών λίγες μέρες μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Champions League.

Η Πόρτο ηττήθηκε με σκορ 3-2 από την Πάσος Φερέιρα εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος και πλέον μένει στο -5 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο και μπορεί να διευρύνει την διαφορά της. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι μένουν αήττητοι για τρίτο σερί ματς

Οι Δράκοι, λίγες μέρες μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού, έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτό, όταν σκόραρε ο Γιαν. Στο 43' ο Εουστάκιο έκανε δύο τα τέρματα της Πάσος Φερέιρα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο 45+7' συγκεκριμένα ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μείωσε για την Πόρτο από την άσπρη βούλα.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 3-1 με τον Μπρούνο Φερνάντες από το σημείο του πέναλτι. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε από τον Οτάβιο στο 78ο λεπτό.

Πάσος Φερέιρα: Τζόρντι, Φονσέκα, Μαρσέλο, Μπαΐνιο, Ρέαμπτσιουκ, Εουστάκιο, Φερέιρα (75' Αμαράλ), Κάρλος (75' Ντιαμπί), Κόστα, Σινγκ (88' Ούλτον), Γιαν (83' Σίλβα)

Πόρτο: Μαρτσεσίν, Κορόνα, Λεϊτέ, Εμπεμπά, Μαναφά, Γκρούγιτς (46' Νακαζίμα), Ουρίμπε (46' Λουίς Ντίας), Ολιβέιρα, Μαρεγκά (66' Ταρέμι), Οτάβιο, Εβανίλσον (72' Πέπε)

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΟΡΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ