CHAMPIONS LEAGUE

Πόρτο - Τσέλσι: Με σημαντικές αλλαγές οι ενδεκάδες

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πανηγυρίζει γκολ του με την Πόρτο κόντρα στην Γιουβέντους στο Champions League
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πανηγυρίζει γκολ του με την Πόρτο κόντρα στην Γιουβέντους στο Champions League @2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Πόρτο παρατάσσεται με δύο πολύ σημαντικές απουσίες και η Τσέλσι με 5 αλλαγές από τη συντριβή κόντρα στη Γουέστ Μπρομ για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στα προημιτελικά του Champions League.

Χωρίς εκπλήξεις, αλλά με πολλές και αλλαγές παρατάσσονται Πόρτο και Τσέλσι στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League, στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" της Σεβίλλης.

Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο δεν έχει στη διάθεσή του δύο τιμωρημένους κομβικούς ποδοσφαιριστές, τους Σέρζιο Ολιβέιρα και Μεχντί Ταρεμί, με συνέπεια να χρησιμοποιήσει στη θέση τους τους Μάρκο Γκρούγιτς (δανεικός απ' τη Λίβερπουλ) και Λουίς Ντίας.

Ο Τόμας Τούχελ άλλαξε 5 παίκτες από την ενδεκάδα που ηττήθηκε 2-5 μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" από τη Γουέστ Μπρομ, ωστόσο δίνει φανέλα βασικού στον Αντόνιο Ρίντιγκερ, που ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον Κέπα στην προπόνηση και μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός τον έδιωξε από το πρόγραμμα.

ΠΟΡΤΟ: Μαρτσεσίν, Μαναφά, Πέπε, Μπεμπά, Ζαϊντού, Οτάβιο, Γκρούγιτς, Ουρίμπε, Κορόνα, Ντίας, Μαρεγκά

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Μάουντ, Χάβερτς, Βέρνερ

Photo Credits: © 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΡΤΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ