ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πορτογαλία: Έφτασε τα 1.000 ματς καριέρας ο Φερνάντο Σάντος κόντρα στην Σερβία

Ο Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Πορτογαλίας στο ματς με την Σερβία
Ο Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Πορτογαλίας στο ματς με την Σερβία PRINT SCREEN COSMOTE TV

Το ματς κόντρα στην Σερβία ήταν συλλεκτικό για τον Φερνάντο Σάντος, με τον τεχνικό της εθνικής Πορτογαλίας να συμπληρώνει 1.000 ματς στην προπονητική του καριέρα που είχε ως αφετηρία τη σεζόν 1987-88.

Ο Φερναντο Σάντος έχει αμέτρητα επιτεύγματα στην προπονητική καριέρα του για τα οποιά μπορεί να φουσκώνει με καμάρι και από το βράδυ του Σαββάτου (27/3) υπάρχει ένα ακομα στο ενεργητικό του, με τον 66χρονο τεχνικό να συμπληρώνει 1.000 ματς στους πάγκους στο πλαίσιο του αγώνα της Σερβίας με την Πορτογαλία στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

"Δεν το ήξερα, δεν είχα ιδέα. Δεν μετράω τίποτα", είχε δηλώσει μέσα στην εβδομάδα όταν ρωτήθηκε για το ρεκόρ που ερχόταν, με τον Σάντος να τονίζει πάντως ότι τα ματς είναι περισσότερα από 1.000 καθώς στο νούμερο δεν λογίζονται και αυτά που είχε καθοδηγήσει ομάδες τμημάτων υποδομής.

Φυσικά, από αυτή τη χιλιάδα αγώνων βρίσκουμε πάρα πολλά ματς με ελληνικό άρωμα καθώς ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης του 2016 έχει συνδέσει το όνομά του με τη χώρα μας.

Είτε σε συλλογικό επίπεδο με την ΑΕΚ (δύο διαφορετικές θητείες, τη σεζόν 2001-02 και τη διετία 2004-06) και τον Παναθηναϊκό (στην αρχή της σεζόν 2002-03) είτε σε εθνικό, διαδεχόμενος τον Ότο Ρεχάγκελ και οδηγώντας την Εθνική Ελλάδας σε δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις: το Euro 2012 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Photo Credits: Print Screen Cosmote TV

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ