ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πορτογαλία: Γκέλα - οιωνός τίτλου για τη Σπόρτινγκ

Ο Ματέους Νούνες πανηγυρίζει το γκολ του με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας σε ντέρμπι της Primeira Liga κόντρα στην Μπενφίκα
Ο Ματέους Νούνες πανηγυρίζει το γκολ του με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας σε ντέρμπι της Primeira Liga κόντρα στην Μπενφίκα Ⓒ 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στη Φαμαλικάο, ισοφάρισε όμως ρεκόρ που κρατάει από την εποχή του τελευταίου της πρωταθλήματος, όταν στον πάγκο της βρίσκονταν ο Λάζλο Μπόλονι.

Γκέλαρε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας το βράδυ της Κυριακής (11/4) φιλοξενώντας στο "Αλβαλάδε" τη Φαμαλικάο. Τα "λιοντάρια" έμειναν στο 1-1 (25’ Γκονσάλβες / 27’ Αντερσον) και έτσι, είδαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη Πόρτο να μειώνεται στους έξι βαθμούς, οκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πορτογαλικού πρωταθλήματος

Το ευοίωνο για την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ είναι πως με αυτήν την ισοπαλία συμπλήρωσε 26 αγωνιστικές αήττητη, επίδοση που ισοφάρισε την καλύτερη της στον 21ο αιώνα, η οποία και κρατάει από τη σεζόν 2001-02.

Ρεκόρ που πέτυχε με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο της και συνέβαλλε καταλυτικά στην κατάκτηση εκείνου τουπρωταθλήματος, το οποίο είναι και το τελευταίο που έχουν κερδίσει τα "λιοντάρια".


TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ