ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πορτογαλία: Στο στόχαστρο των Μπενφίκα και Σπόρτινγκ ο Βινάγκρε

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα κόντρα στον Βόλο για την Super League
Ο Ρούμπεν Βινάγκρε με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα κόντρα στον Βόλο για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε πέρασε και δεν ακούμπησε στον Ολυμπιακό όμως στην Πορτογαλία φαίνεται να βρίσκει τον εαυτό του με τη Φαμαλικάο και το γεγονός αυτό τον έχει βάλει στο μάτι των δύο "μεγάλων" της πρωτεύουσας, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ.

O Ρούμπεν Βινάγκρε αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν υψηλές προσδοκίες από τον Πορτογάλο αριστερό μπακ που είχε δείξει την αξία του με τη φανέλα της Γουλβς στην Premier League, ωστόσο ο παίκτης δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί πολύ γρήγορα ο δανεισμός από τους λύκους και να μετακομίσει στην πατρίδα του για να φορέσει τη φανέλα της Φαμαλικάο, με το εντυπωσιακό στην περίπτωσή του να είναι πως αγωνίζεται κανονικά (12 συμμετοχές στην Primeira Liga) και δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που έμοιαζε με ψάρι έξω από το νερό κατά τη διάρκεια της βραχύβιας παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι.

Κάπως έτσι, ο νεαρός μπακ όχι μόνο έχει ανεβάσει ξανά τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αλλά χτυπάει και την πόρτα μεγάλων ομάδων της χώρας του. Τρανή απόδειξη το σημερινό (2/4) πρωτοσέλιδο της "A Bola", με τον Βινάγκρε είναι σε πρώτο πλάνο και τον τίτλο να είναι ο εξής: "Ντέρμπι Μπενφίκα - Σπόρτινγκ για τον Βινάγκρε".

Το πρωτοσέλιδο της A Bola για τον Βινάγκρε και το ενδιαφέρον των Μπενφίκα - Πόρτο
Το πρωτοσέλιδο της A Bola για τον Βινάγκρε και το ενδιαφέρον των Μπενφίκα - Πόρτο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ A BOLA

Μένει να δούμε αν το φινάλε της σεζόν θα βρει τον Πορτογάλο μπακ να επιστρέφει στην Αγγλία για να συνεχίσει στην Γουλβς του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ή θα επιτεχθεί κάποια συμφωνία με μία εκ των δύο ομάδων της πορτογαλικής πρωτεύουσας, που έχουν κάθε χρόνο υψηλές βλέψεις στις εγχώριες διοργανώσεις που συμμετέχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ