ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο: "Να διατηρήσει η Παρί το μαχητικό της πνεύμα"

Ποτσετίνο: "Να διατηρήσει η Παρί το μαχητικό της πνεύμα"
PARIS SAINT GERMAIN SOCIAL MEDIA

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε το στίγμα του για όσα θέλει να περάσει στην ομάδα.

Από το απόγευμα του Σαββάτου ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι και τυπικά ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός κόουτς ανέλαβε να οδηγήσει τους Παριζιάνους στο δρόμο των επιτυχιών με μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Εκείνος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που μου έδειξε εμπιστοσύνη. Όπως ήδη γνωρίζετε αυτός ο σύλλογος έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Έχω εκπληκτικές αναμνήσεις από όταν ήμουν ποδοσφαιριστής εδώ.

Την ίδια στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος που θα προπονήσω μερικούς από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Αυτή η ομάδα έχει τεράστια ποιότητα και μεγάλη προοπτική και εγώ μαζί με τους συνεργάτες μου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Επίσης στόχος μου είναι να να διατηρήσει η ομάδα αυτό το μαχητικό πνεύμα και την επιθετική νοοτροπία που έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν"

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ