ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο: "Παρί και Εμπαπέ προσπαθούν μαζί για νέα πολυετή συμφωνία"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αγκαλιάζει τον Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Νιμ για την Ligue 1
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αγκαλιάζει τον Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Νιμ για την Ligue 1 @ 2021 MICHEL EULER/ASSOCIATED PRESS

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παραδέχτηκε πως η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε συζητήσεις με τον Κιλιάν Εμπαπέ με σκοπό να έρθουν οι δύο πλευρές σε μία συμφωνία που θα τον κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το καλοκαίρι του 2022 και παρά τις προσπάθειες εδώ και μήνες από την πλευρά των Παριζιάνων να τον δελεάσουν, ο 22χρονος φορ δεν έχει ακόμα ανανεώσει, φουντώνοντας έτσι τις φήμες που τον θέλουν να έχει επιλέξει την Ρεάλ του (συμπατριώτη του και μεγάλου παιδικού ειδώλου) Ζιντάν για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως ο Εμπαπέ δεν είναι εύκολος διαπραγματευτής, οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν μοιάζουν σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να πετάξουν λευκή πετσέτα.

Αυτό φρόντισε να το καταστήσει σαφές με δηλώσεις του την Παρασκευή (9/4) παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος με την Στρασμπούρ ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αποκαλύπτοντας πως το πλάνο της διοίκησης είναι να προσφέρει πολυετές νέο συμβόλαιο στον παίκτη.

"Είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει. Όταν μιλάμε για κορυφαίους συλλόγους και κορυφαίους παίκτες σε παγκόσμιο επίπεδο όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ, θα υπάρχουν πάντα φήμες.

Το σημαντικότερο είναι πως ο Κιλιάν είναι ήσυχος. Είναι ήσυχος και επικεντρωμένος στο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι πολύ ώριμος", είπε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός για τον εκπορθητή του "Καμπ Νόου" (χατ-τρικ με Μπαρτσελόνα) και της "Allianz Arena" τη φετινή σεζόν στο Champions League (δύο γκολ κόντρα στην Μπάγερν), και πρόσθεσε:

"Τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης προσπαθούν να έρθουν σε μία συμφωνία που θα κρατήσει για πολύ καιρό εδώ τον Κιλιάν. Είναι επιθυμία της Παρί να μείνει και πάνω σε αυτό δουλεύουμε.

Δεν μπορείς να ελέγξεις αυτά που συμβαίνουν εκτός ομάδας. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην επηρέαζεται η απόδοση των παικτών και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Michel Euler/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ