ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι υπόνοιες του Ποτσετίνο για την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο
Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο Ⓒ 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε για τον Σέρχιο Ράμος, το όνομα του οποίου παίζει έντονα για την Παρί Σεν Ζερμέν και απέφυγε να απαντήσει συγκεκριμένα για τον αρχηγό της Ρεάλ, τονίζοντας όμως ότι οι Παριζιάνοι εξετάζουν τη βελτίωση του ρόστερ σε κάθε θέση.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει λήξει ακόμα για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία διεκδικεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από τη Λιλ δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, ωστόσο οι Παριζιάνοι σταδιακά ετοιμάζουν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι, ενόψει της νέας χρονιάς.

Ένα από τα ονόματα που παίζουν το τελευταίο διάστημα για την Παρί, είναι αυτό του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν. Ο Ποτσετίνο δεν θέλησε να δώσει έκταση στα δημοσιεύματα, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα του ψάχνεται για ενίσχυση σε όλες τις θέσεις.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε για τον Ράμος, ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα: "Δεν θα απαντήσω για τον Ράμος, γιατί τα πάντα μπορούν να παρερμηνευθούν. Ο Σέρχιο είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σαν ομάδα θέλουμε να βελτιωθούμε σε όλες τις θέσεις".

Photo Credits: ⓒ 2021 Francois Mori/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ