PREMIER LEAGUE

Premier League: "Καθάρισε" σε τρία λεπτά η Άρσεναλ, νίκη για Γουλβς με βασικό Ποντένσε

Ομπαμεγιάνγκ και Πεπέ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στη Σέφιλντ
Ομπαμεγιάνγκ και Πεπέ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στη Σέφιλντ AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Άρσεναλ δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών, επικράτησε 2-1 και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα. Νίκη με βασικό Ποντένσε για Γουλβς. (VIDEO)

Σε τροχιά... τετράδας διατηρήθηκε η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε 2-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 4η αγωνιστική της Premier League. Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα δυσκολεύτηκαν στο πρώτο μέρος, αλλά η είσοδος του Νικολά Πεπέ λίγο πριν από τη συμπλήρωση 60 λεπτών, άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Στο 61ο λεπτό, οι γηπεδούχοι συνεργάστηκαν άψογα τόσο εκτός όσο κι εντός περιοχής, με τον Έκτορ Μπεγερίν να κάνει μία γλυκιά σέντρα και τον Μπουκάγιο Σάκα με όμορφη κεφαλιά να νικάει τον Ράμσντεϊλ για το 1-0.

Ο Ισπανός μπακ ήταν πρωταγωνιστής και στο δεύτερο γκολ των "κανονιέρηδων", τρία λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, βρήκε όμορφα τον Πεπέ, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι "λεπίδες" ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 84ο λεπτό με τον... συνήθη ύποπτο, Ντέιβιντ ΜακΓκόλντρικ.

ΑΡΣΕΝΑΛ (Μικέλ Αρτέτα): Λένο, Μπεγερίν, Γκάμπριελ, Νταβίντ Λουίζ, Τίρνι, Σάκα (87' Μέιτλαντ-Νάιλς), Ελνένι, Θεμπάγιος (81' Τζάκα), Γουίλιαν, Ομπαμεγιάνγκ, Ενκετιά (58' Πεπέ).

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Κρις Γουάιλντερ): Ράμσντεϊλ, Μπάλντοκ, Μπάσαμ (76' Σαρπ), Ίγκαν, Ρόμπινσον, Στίβενς, Όσμπορν (63΄Φλεκ), Μπεργκ, Λούντστραμ, Μπερκ (56' ΜακΜπέρνι), ΜακΓκόλντρικ.

ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΓΟΥΛΒΣ

Από την άλλη πλευρά, η Γουλβς με βασικό τον Ντανιέλ Ποντένσε επικράτησε 1-0 της Φουλάμ. Το "χρυσό" γκολ των "λύκων" σημείωσε ο Πέντρο Νέτο στο 56ο λεπτό, το οποίο ήταν κι αρκετό για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολγίας. Αντίθετα, η Φούλαμ παρέμεινε ουραγός με μηδέν βαθμούς, ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές.

ΓΟΥΛΒΣ (Νούνο Σάντο): Ρούι Πατρίσιο, Σεμέδο (78' Χούβερ), Μπολί, Κόαντι, Κίλμαν, Σαΐς, Ντεντόνκερ, Νέβες, Νέτο (82' Τραορέ), Ποντένσε (71' Ζοάο Μουτίνιο), Χιμένες.

ΦΟΥΛΑΜ (Σκοτ Πάρκερ): Αρεολά, Άινα, Ριμ, Λε Μασάρντ, Ρόμπινσον, Κέιρνι, Ανγκισά, Καβαλέιρο (67' Λούκμαν), Μπράιαν (67' Καμαρά), Ριντ (81' Κεμπάνο), Μίτροβιτς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας 4-0 (50' Τσίλγουελ, 66' Ζουμά, 78', 82' Ζορζίνιο)

Έβερτον - Μπράιτον 4-2 (16' Κάλβερτ-Λιούιν, 45+2' Μίνα, 52' 70' Χάμες Ροντρίγκες/ 41' Μοπέ, 90' Μπισουμά)

Λιντς - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (59' Ροντρίγκο / 17' Στέρλινγκ)

Νιούκαστλ - Μπέρνλι 3-1 (14' Σεντ-Μαξιμίν, 65' 77' πεν. Γουίλσον / 61' Γουέστγουντ)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρομ 2-0 (41' Τζενέπο, 69' Ρομέου)

Λέστερ - Γουέστ Χαμ 0-3 (14' Αντόνιο, 34' Φορνάλς, 83' Μπόουεν)

Γουλβς - Φούλαμ 1-0 (56' Νέτο)

Άρσεναλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1 (61' Σάκα, 64' Πεπέ / 84' ΜακΓκόλντρικ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (18:30)

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ (21:15)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Premier League και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ