ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρεμιέρα στα πρωταθλήματα, τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΑΕΚ-Ολυμπιακός με "2-0 & Έληξε" και πάνω από 200 επιλογές από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινάνε. Πρεμιέρα σήμερα στη Super League με τους αγώνες Άρης-Λαμία και ΠΑΟΚ-Λάρισα. Στη σέντρα αύριο η Premier League και η La Liga. Φουλ δράση το σαββατοκύριακο με πολλά μεγάλα παιχνίδια. Ανάμεσά τους είναι και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 21:00, στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.

Κατάκτηση σε κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην κατάκτηση του τροπαίου, τη μέθοδο κατάκτησης (κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι), το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το πέναλτι, το αυτογκόλ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τον νικητή των κόρνερ, την πρώτη κάρτα, την κόκκινη κάρτα, τη διαφορά νίκης, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, τον παίκτη που θα δώσει ασίστ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ.

Επιβραβεύσεις παικτών στα πρακτορεία και κουπόνι για τα κόρνερ

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Ολυμπιακός, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει το «2-0 & Έληξε», ενώ συνεχίζονται στα πρακτορεία και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ, «Boost 13», «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης». Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε και ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ με τους πιο δυνατούς αγώνες από σήμερα έως τη Δευτέρα και προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές:

  • Νικητής των κόρνερ
  • Over/Under 8,5 κόρνερ
  • Over/Under 9,5 κόρνερ
  • Over/Under 10,5 κόρνερ

Πόντοι Αξιολόγησης στην Premier League

Στους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής της Premier League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τους Πόντους Αξιολόγησης Παικτών.

Σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ