ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος Ρίο Άβε: "Ο Ματέους Ρέις πιέζει για να φύγει"

Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Ο Ματέους Ρέις αρνήθηκε να παίξει κόντρα στη Γκιμαράες και ο πρόεδρος της Ρίο Άβε παραδέχτηκε ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ πιέζει για να πάρει μεταγραφή του. Τον περιμένει ο Ολυμπιακός.

Χαμός στη Ρίο Άβε με τον Ματέους Ρέις, τον "εκλεκτό" του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αρνήθηκε να αγωνιστεί την Κυριακή (27/9) στον αγώνα της Ρίο Άβε με τη Γκιμαράες προκειμένου να πιέσει για τη μεταγραφή του και ο πρόεδρος της ομάδας του, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, πέρασε στην αντεπίθεση.

Ο Πορτογάλος παράγοντας ανέφερε: "Αρνήθηκε να παίξει στον αγώνα. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοια συμπεριφορά. Διαπραγματευόμαστε με μια ομάδα (σ. Ολυμπιακός) και αυτός πιέζει για να γίνει πιο γρήγορα. Του ζήτησα να ηρεμήσει και του εξήγησα ότι διαπραγματευόμαστε για να φτάσουμε σε συμφωνία". Ο Κάμπος έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού εκ μέρους του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε προ ημερών ότι "μέχρι το τέλος της εβδομάδας η υπόθεση του Ματέους Ρέις αναμένεται να κλείσει για τον Ολυμπιακό". O Βραζιλιάνος είναι η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς που θα γεμίσει τα παπούτσια του Κώστα Τσιμίκα. Στη Ρίο Άβε παίζει από το 2018, όταν τον αγόρασε από την Σάο Πάουλο. Ο Βραζιλιάνος έχει πραγματοποιήσει 66 εμφανίσεις με ένα γκολ με την φανέλα της πορτογαλικής ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ