Ο πρόεδρος της Serie A, Πάολο Νταλ Πίνο, ανέφερε ότι η θετική πορεία της πανδημίας στην Ιταλία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα σταδιακά από τον επόμενο μήνα.

Το ποδόσφαιρο στην Ιταλία έχει επανεκκινήσει με τα παιχνίδια να παίζονται κεκλεισμένων των θυρών για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού. Ωστόσο, η στιγμή που θα δούμε κόσμο στις εξέδρες μπορεί να μην αργήσει.

ADVERTISING

Ο πρόεδρος της Serie A, Παόλο Νταλ Πίνο, παραχώρησε συνέντευξη στην αμερικανική εφημερίδα New York Times, όπου τόνισε ότι η επιδημιολογική κατάσταση στην Ιταλία είναι υπό έλεγχο, άρα το ιταλικό πρωτάθλημα μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα.

"Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι αν η κατάσταση συνεχίσει να βελτιώνεται, η σταδιακή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα θα είναι μία πραγματικότητα. Ίσως και από τον επόμενο μήνα" ανέφερε στους Times o Νταλ Πίνο.

Επιπλέον, περιέγραψε πώς ο κορονοϊός ένωσε όλους τους παράγοντες του ιταλικού ποδοσφαίρου και τα "σύννεφα" μοιάζουν να απομακρύνονται: " Υπάρχει ενότητα, όπως ποτέ άλλοτε. Δεν έχουμε υπόγεια παιχνίδια, όχι συζητήσεις όπου κριτικάρονται οι διαιτητές ή οι παίκτες. Απομακρύνθηκε όλη η ένταση. Ο COVID-19 άλλαξε πολλά πράγματα".

ADVERTISING

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Στη Γιουβέντους ο Αρτούρ
Γιουβέντους: Ανανέωσαν οι Μπουφόν - Κιελίνι μέχρι το 2021