ΤΟΥΡΚΙΑ

Προς Φενέρμπαχτσε ο Οζίλ, παρέα με τον Πέλκα

Arsenal's Mesut Ozil controls the ball during the Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates Stadium in London, Saturday, March 7, 2020.(AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Mesut Ozil controls the ball during the Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates Stadium in London, Saturday, March 7, 2020.(AP Photo/Matt Dunham) AP

Στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα για τα επόμενα 3.5 χρόνια.

Ο ατζέντης του Μεσούτ Οζίλ, Ερκούτ Σογκούτ, είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες πως ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ είχε αρκετές προτάσεις από διάφορες ομάδες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής sabah.com.tr, ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη Φενέρμπαχτσε και... ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία, εκεί όπου αγωνίζεται και ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος άφησε τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι.

Ο Οζίλ εμφανίζεται μάλιστα έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο 3.5 ετών με σκοπό να αποχωρήσει από τώρα από το παγωμένο Λονδίνο.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ