ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΣΑΠ: "Ρατσιστές, δεν σας θέλουμε στα γήπεδα"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση και καταδίκασε τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο μέσος του Άρη, Αμπού Μπα από μερίδα οπαδών της ΑΕΛ κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρησης.

H ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο μέσος του Άρη, Αμπού Μπα από μερίδα οπαδών της ΑΕΛ επισκίασε τη χθεσινή (11/01) αναμέτρηση των δύο ομάδων, με τον αρχηγό των "βυσσινί", Βαγγέλη Μόρα να ζητάει τον ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα όσον προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.

Από την πλευρά του, κι ο ΠΣΑΠ καταδίκασε το περιστατικό, τονίζοντας πως οι συγκεκριμένοι οπαδοί δεν έχουν θέση στα γήπεδα και είναι δεδομένο πως πρέπει να μείνουν μακριά απ' αυτά.

Η ανακοίνωση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζει τη χθεσινή ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφός μας Αμπού Μπα και όλοι μας, με μία φωνή, το λέμε ξεκάθαρα και προς πάσα κατεύθυνση. Ρατσιστές δεν σας θέλουμε στα γήπεδα! Δεν έχετε θέση ανάμεσά μας και οι αντιλήψεις σας προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Στην Ελλάδα των δεκάδων προσφυγικών αθλητικών σωματείων και των εκατομμυρίων Ελλήνων μεταναστών σε κάθε γωνιά της γης, προκαλείτε ντροπή και μόνο με την παρουσία σας στην εξέδρα. Πρέπει να σας αποκλειστεί δια βίου η είσοδος σε κάθε γήπεδο. Μείνετε μακριά από εμάς και τον αθλητισμό που τόσο αγαπάμε.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ