ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ - Λειψία: Μπήκε στο 63' και έκανε χατ τρικ ο Ράσφορντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ μετά το ένα από τα δύο γκολ κόντρα στη Λειψία
Ο Μάρκους Ράσφορντ μετά το ένα από τα δύο γκολ κόντρα στη Λειψία AP PHOTOS

Ο Μάρκους Ράσφορντ σκόραρε κόντρα στη Λειψία στο 74', στο 78' και στο 90'+2'. Δείτε πώς έφτασε στο πρώτο χατ τρικ της καριέρας του ο 23χρονος Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο 63' ο Ράσφορντ αντικατέστησε τον Γκρίνγουντ, στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λειψία για τη 2η αγωνιστική του Champions League. Στο 74' έφυγε ταχύτατα στην κόντρα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 2-0 (είχε ανοίξει το σκορ ο Γκρίνγουντ).

Έγινε χρήση του VAR, εκεί όπου δύο λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε πως το γκολ ήταν κανονικό, αφού ο Άγγλος ξεκίνησε την προσπάθειά του πίσω από τη σέντρα μόλις του έγινε η πάσα.

Στο 78' ο Ράσφορντ με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0 για τους "κόκκινους διάβολους".

Στο 90'+2', αφού προηγουμένως ο Μαρσιάλ είχε κάνει το 4-0 με πέναλτι, ο Ράσφορντ έφτασε και σε τρίτο γκολ, με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Έγραψε το 5-0, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους.

Ο Ράσφορντ έγινε ο πρώτος παίκτης της Γιουνάιτεντ που μπαίνει ως αλλαγή και κάνει χατ τρικ μετά τον νυν προπονητή του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που είχε σημειώσει τέσσερα γκολ κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ το 1999!

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ