ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ράσφορντ: "Δεν θα είναι καλή σεζόν αν τερματίσουμε δεύτεροι ή τρίτοι"

Ο Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουλβ στις 29 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς Ⓒ 2020 MICHAEL REGAN/ASSOCIATED PRESS

Ο Μάρκους Ράσφορντ μίλησε για την επερχόμενη μάχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ υποστηρίζοντας ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Την Κυριακή (17/1, 18:30) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League. Οι κόκκινοι διάβολοι βρίσκονται στο +3 από τους Reds σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Μάρκους Ράσφορντ στις δηλώσεις του τόνισε ότι αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Θα αισθανθούμε καλά αν καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αν τερματίσουμε δεύτεροι ή τρίτοι δεν θα είναι καλή σεζόν για εμάς. Δεν είναι αυτό που προσπαθούμε από την αρχή της σεζόν".

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά η ομάδα του ελπίζει στη νίκη: "Ως παιδί από το Μάντσεστερ που στηρίζει την Γιουνάιτεντ, δεν υπάρχουν μεγαλύτερα παιχνίδια για να σκοράρεις. Είναι ένα παιχνίδι που ανυπομονώ, όπως η υπόλοιπη ομάδα. Ελπίζουμε να κερδίσουμε, αλλά είναι δύσκολο να νικηθούν στο σπίτι τους. Θα δώσουμε το καλύτερο".

Τέλος, ο Ράσφορντ υποστήριξε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, εξαιτίας της επιθετικής της γραμμής: "Είμαστε πιο επικίνδυνοι , μπορούμε να σκοράρουμε σε οποιαδήποτε στιγμή. Θεωρώ ότι έχουμε την πιο ευέλικτη ομάδα στην Premier League, ειδικά στην επίθεση. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ