ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ράσταβατς: "Παίξαμε ένα ώριμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ"

Ο Μίλαν Ράσταβατς κάθεται στον πάγκο του στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Ατρόμητο για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Μίλαν Ράσταβατς στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Ράσταβατς σε δηλώσεις του στη NOVA δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι έδειξαν ωριμότητά στο παιχνίδι τους.

Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Super Legue Interwetten και ο Μίλαν Ράσταβατς σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράσταβατς στη NOVA: Για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ: “Πάντα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς. Αυτό που με κάνει χαρούμενο ήταν ότι η ομάδα μου έπαιξε ένα ώριμο παιχνίδι”.

Για το μάθημα και την ποιότητα: “Είμαστε και έξυπνοι, αλλά έχουμε και ποιότητα αλλιώς δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: “Το πράγμα είναι ξεκάθαρο για εμάς. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος τι μπορεί να κάνουμε”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ