ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ - Αλαβές: Το τραγικό λάθος του Κουρτουά έφερε το 0-2

Ο Τιμπό Κουρτουά κάνει προθέρμανση πριν απο τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλαβές για την La Liga
Ο Τιμπό Κουρτουά κάνει προθέρμανση πριν απο τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλαβές για την La Liga AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε με δύο γκολ διαφορά εις βάρος της με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Αλαβές, με τον Κουρτουά να δίνει πάσα σε παίκτη των φιλοξενουμένων και να τιμωρείται άμεσα για το λάθος του (VIDEOS).

Μεσοβδόμαδα η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Ίντερ στο "Μεάτσα" που την έφερε σε πλεονεκτική θέση στη μάχη για την είσοδο στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League, όμως λίγα 24ωρα αργότερα η Ρεάλ βλέπει εφιάλτες απέναντι στην Αλαβές σε ματς στο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο" για την 10η αγωνιστική της La Liga.

Οι μερένγκες υποχρεώθηκαν να κυνηγούν στο σκορ μόλις στο 5' μετά από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λούκας Πέρεθ ενώ σαν μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είδαν την εστία τους να παραβιάζεται για δεύτερη φορά.

Δράστης αυτή τη φορά ο Χοσέλου, ωστόσο παραπάνω από το... μισό γκολ ανήκει στον Τιμπό Κουρτουά και σε ένα παιδικό λάθος του, με τον Βέλγο να δέχεται γύρισμα της μπάλας από τον Βαράν και να "σημαδεύει" τον παίκτη της ομάδας των Βάσκων, που δεν είπε όχι στο δώρο αλλά αντίθετα έστειλε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία για το 0-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ