ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Εκτός ο Ράμος με Σαχτάρ, "τρέχει" να προλάβει το clasico

Ρεάλ: Εκτός ο Ράμος με Σαχτάρ, "τρέχει" να προλάβει το clasico
AP PHOTO/JOSE MIGUEL FERNANDEZ

Ο Σέρχιο Ράμος θα απουσιάσει από το ντεμπούτο της Ρεάλ στη φετινή πρώτη αγωνιστική για το Champions League κόντρα στη Σαχτάρ (21/10). Ο Ισπανός αμυντικός θέλει να προλάβει το clasico με τη Μπαρτσελόνα (24/10, 17:00).

Ο αμυντικός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα πριν από την έναρξη του φετινού Champions League, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον θέλουν να απουσιάζει από την πρώτη αναμέτρηση των "μερένγκες" κόντρα στη Σαχτάρ (21/10, 19:55).

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ τραυματίστηκε στο γόνατο το περασμένο Σάββατο (17/10) στον αγώνα κόντρα στην Κάντιθ (0-1), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga, και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.

Αν και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία στον Ζινεντίν Ζιντάν, για προληπτικούς λόγους ο Γάλλος τεχνικός, όπως ανέφερε, επέλεξε να μην ρισκάρει, θέτοντάς τον εκτός αποστολής, καθώς ακολουθεί και το clasico με τη Μπαρτσελόνα (24/10):

"Ο Σέρχιο έχει πρόβλημα και μέχρι στιγμής δεν προπονήθηκε μαζί μας σήμερα το πρωί. Δεν θέλουμε να το διακινδυνεύσουμε, έχει ενοχλήσεις. Θα δούμε αύριο, αλλά δεν μπορούσε να προπονηθεί κανονικά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ