ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ και Ίντερ εξετάζουν τράμπα Ίσκο με Έρικσεν

Ο Ίσκο πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League
Ο Ίσκο πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ρεάλ και Ίσκο φαίνεται πως δεν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, καθώς ο 28χρονος Ισπανός μέσος έχει ξεκαθαρίσει στους "μερένγκες" την επιθυμία του αγωνιστεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, με την Ίντερ να αποτελεί έναν αρκετά πιθανό προορισμό για εκείνον.

Δεν βλέπει την ώρα ο Ίσκο να φύγει από τη Ρεάλ και γενικά από την Ισπανία. Ο μέσος των "μερένγκες" επιθυμεί στα 28 του χρόνια να δοκιμάσει κάτι καινούριο και αυτό το γνωρίζουν καλά οι διοικούντες του συλλόγου..

Άλλωστε, ο πατέρας και ατζέντης του 28χρονου, Φρανσίσκο Αλάρκον, έχει ενημερώσει ήδη την ισπανική ομάδα ότι ο Ίσκο θέλει να αποχωρήσει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως ανέφερε και στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER, ο μέσος των Μαδριλένων θέλει για πρώτη φορά να τραβήξει πλώρη μακριά από τη La Liga. Μάλιστα, η Ίντερ αποτελεί έναν αρκετά πιθανό προορισμό για εκείνον.

Συγκεκριμένα, έχει ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς η Ρεάλ θέλει να αποκτήσει τον Έρικσεν και οι "νερατζούρι" θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ίσκο. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό υπάρχει η μαγιά για να μείνουν ικανοποιημένες όλες οι πλευρές.

Έτσι, οι άνθρωποι της Ίντερ και της Ρεάλ έχουν βάλει κάτω τα δεδομένα για να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη ανταλλαγή. Μέχρι στιγμής το θέμα κολλάει στις οικονομικές απαιτήσεις των δύο συλλόγων.

Η Ρεάλ θέλει να βγάλει περίπου 60 εκατομμύρια από τον Ίσκο, ενώ η Ίντερ θέλει να βγάλει κέρδος στην επένδυση που έκανε πέρσι με τον Δανό και δεν της βγήκε. Το σημαντικό είναι ότι οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ωστόσο υπάρχει μπόλικη δουλειά ακόμα να γίνει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ LA LIGA ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ