ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν προσέγγισε την Ρεν για τον Καμαβινγκά

Rennes' midfielder Eduardo Camavinga in action during the League One soccer match between Rennes and Toulouse, at the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/David Vincent)
Rennes' midfielder Eduardo Camavinga in action during the League One soccer match between Rennes and Toulouse, at the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/David Vincent) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να κινείται για την απόκτηση του 17χρονου μέσου, Εντουάρντο Καμαβινγκά, με τον Ζιντάν να έχει προσεγγίσει ήδη την Ρεν.

Η θερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα σενάρια έπαψαν να υπάρχουν. Συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι θα προσπαθήσει να κινηθεί για τον Εντουάρντο Καμαβινγκά της Ρεν, αν δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος παίκτης της Γιουνάιτεντ είχε δηλώσει ότι όνειρο του είναι να παίξει με τους μερένγκες, ωστόσο, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται ότι είναι διατεθειμένος να τον κρατήσει στο Όλντ Τράφορντ μέχρι την λήξη του συμβολαίου του το 2022.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, ο Ζιντάν έχει ένα plan b στο μυαλό του και φέρεται να έχει προσεγγίσει ήδη την ομάδα της Ligue 1 για τον 17χρονο μέσο, Εντουάρντο Καμαβινγκά. Η λύση του θα έχει για την Ρεάλ θα έχει περισσότερα οφέλη μακροπρόθεσμα, ενώ η τιμή του είναι και πιο φθηνή από του Πογκμπά.

Ο Καμαβινγκά την φετινή σεζόν έχει συμμετάσχει ήδη σε έξι παιχνίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχει πετύχει ένα γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ