ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Για άλλα δύο χρόνια ο Ράμος στη Μαδρίτη

Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει μετά από γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ κόντρα στην Χετάφε για την La Liga
Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει μετά από γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ κόντρα στην Χετάφε για την La Liga AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Σέρχιο Ράμος και ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως, παρά τις όποιες διαφορές, τα έχουν βρει σε όλα για επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή γι' ακόμα δύο χρόνια με τη Ρεάλ.

Πολλά ήταν εκείνα που ακούστηκαν και γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα για την υπόθεση Ράμος - Ρεάλ και το πιθανό διαζύγιο, ύστερα από 16 χρόνια κοινής πορείας.

Αν και ο αρχηγός των "μερένγκες" είχε εκφράσει πολλάκις, όπως και η διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ, την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο, οι δύο πλευρές δυσκολεύονταν να βρουν τη "χρυσή τομή".

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό οι Μαδριλένοι έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό για άλλα δύο χρόνια συνεργασίας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, ήταν σίγουρος για την παραμονή του Ράμος στη Ρεάλ και το ισπανικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η επισημοποίηση της πρότασης αναμένεται να γίνει πριν το τέλος του 2020, καθώς, πριν πέσουν οι υπογραφές, μένει πρώτα να διευθετηθούν κάποια οικονομικά ζητήματα.

Ο 34χρονος Ισπανός αγωνίζεται με τη φανέλα των "μερένγκες" από το 2005 και μετράει συνολικά 660 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 100 γκολ, ενώ έχει σημειώσει και 40 ασίστ.

Υπενθυμίζεται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν παρατηρεί τις εξελίξεις από κοντά, καθώς οι Παριζιάνοι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν στον αρχηγό της Ρεάλ συμβόλαιο τριών χρόνων με τις ετήσιες απολαβές να ανέρχονται σε 20.000.000 ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ