ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ Σοθιεδάδ: Ανακοίνωσε για δύο χρόνια τον Νταβίντ Σίλβα

Manchester City's David Silva controls the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Norwich City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, July 26, 2020. (Shaun Botterill/Pool via AP)
Manchester City's David Silva controls the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Norwich City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, July 26, 2020. (Shaun Botterill/Pool via AP) AP

Ο Νταβίντ Σίλβα μετά από μία δεκαετία στην Μάντσεστερ Σίτι ανακοινώθηκε από την Ρεάλ Σοθιεδάδ, με την οποία θα αγωνίζεται τα δύο επόμενα χρόνια.

Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Νταβίντ Σίλβα επιστρέφει στην La Liga. Ο 34χρονος Ισπανός, στον οποίο οι πολίτες θα αφιερώσουν άγαλμα έξω από το Etihad, ανακοινώθηκε από την Ρεάλ Σοθιεδάδ, σε μία μεταγραφή έκπληξη.

Η ισπανική ομάδα έκανε γνωστή του απόκτηση του Σίλβα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών. Ο πρώην παίκτης της Σίτι βρέθηκε πολύ κοντά στην Λάτσιο, η οποία ωστόσο του είχε δώσει διορία να απαντήσει μέχρι και την Κυριακή (16/8).

Ενδιαφέρον για τον 34χρονο Ισπανό είχε δείξει και η Βαλένθια, όμως η υπόθεσή του δεν προχώρησε. Ο Νταβίντ Σίλβα πρόκειται να ταξιδέψει σύντομα στο Σαν Σεμπαστιάν, όπου θα ενταχθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Η Σοθιεδάδ βρήκε στο πρόσωπο του Σίλβα τον αντικαταστάτη του Μάρτιν Έντεγκαρντ, ο οποίος επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον δανεισμό του.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ