ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Marca: "Ο Ποτσετίνο το προβάδισμα, αν δεν συνεχίσει ο Ζιντάν στη Ρεάλ"

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο χειροκροτά τους θεατές στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τον Ερυθρό Αστέρα για τον δεύτερο όμιλο του Champions League τον Νοέμβριο του 2019.
Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τον Ερυθρό Αστέρα AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Σύμφωνα με την Marca, αν η Ρεάλ Μαδρίτης προχωρήσει στην απόλυση του Ζινεντίν Ζιντάν, τότε το προβάδισμα για την αντικατάστασή του έχει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι μερένγκες ηττήθηκαν από την Σαχτάρ Ντόνετσκ για την 5η αγωνιστική του Champions League και βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου με επτά πόντους.

Η ομάδα του Μαδρίτης έχει κερδίσει μόλις ένα στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι στριμωγμένος για τα καλά. Ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε ωστόσο ότι δεν θα παραιτηθεί.

Η Marca αναφέρει ότι η απόλυση του Ζιντάν δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά πλέον ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί. Οι επιλογές για την αντικατάστασή του είναι δύο, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και ο Ραούλ Γκονζάλεθ, ο οποίος είναι προπονητής της Καστίγια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προβάδισμα έχει η πρώην τεχνικό της Τότεναμ, ο οποίος είναι ιδανικός για τους μερένγκες. Η απόκτησή του δεν θα είναι πρόβλημα, αν και σύμφωνα με την Marca δεν έχει γίνει ακόμη κάποια προσέγγιση από τη Ρεάλ.

Όσον αφορά στον Ραούλ, θεωρείται ως ένας μελλοντικός προπονητής των Μαδριλένων. Όμως, οι άνθρωποι της Ρεάλ δεν θέλουν να πάρει τα ηνία του συλλόγου υπό τέτοιες συνθήκες και γι' αυτό ο Αργεντίνος κατέχει το προβάδισμα.

Το δημοσίευμα καταλήγει στο ότι οι ποδοσφαιριστές παραμένουν στο πλευρό του Ζιντάν και θεωρούν ότι μπορούν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στα επόμενα παιχνίδια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ