ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Telemadrid: "Αποφάσισε να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Ρεάλ ο Ζιντάν"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane walks on the touchline ahead the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Atlanta and Real Madrid, at the Gewiss Stadium in Bergamo, Wednesday, Feb. 24, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane walks on the touchline ahead the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Atlanta and Real Madrid, at the Gewiss Stadium in Bergamo, Wednesday, Feb. 24, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) @ 2021 LUCA BRUN/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού "Telemadrid".

Η σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν κύλησε, όπως θα ήθελαν οι Μαδριλένοι, ενώ ότι αμφίβολη η παραμονή του Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας, όσο δεν άλλαζε το αρνητικό κλίμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού "Telemadrid", ο Ζιντάν αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της "βασίλισσας" στο τέλος της χρονιάς, βάζοντας τέλος στη δεύτερη θητεία του ως προπονητής, η οποία συνδυάστηκε με την κατάκτηση της La Liga, την περσινή σεζόν.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, καθώς δεν λησμονεί την προσφορά του στην ομάδα, ειδικά στην πρώτη του θητεία, όπου η Ρεάλ κατέκτησε τρεις διαδοχικές φορές το Champions League, ωστόσο θα σεβαστεί την επιθυμία του.

Το όνομα του Ζιντάν έχει ακουστεί για τη Γιουβέντους, ως πιθανός αντικαταστάτης του Πίρλο, ο οποίος επίσης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της "μεγάλης κυρίας", ειδικά αν δεν εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League της νέας χρονιάς.

Photo Credits: © 2021 Luca Brun/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ